Hoppa till huvudinnehåll

Möbler, heminredning och inspiration

Fler än 2000 produkter har fått nytt lägre pris!

Se alla produkter med nytt lägre pris
Se alla produkter med nytt lägre pris

50% på alla varmrätter för IKEA Family medlemmar på onsdagar

Nu är det Happy Days i restaurangen varje onsdag!

Du som är IKEA Family medlem får just nu halva priset på alla våra varmrätter varje onsdag. Erbjudandet gäller 31/1–31/5 2024.

Gäller inte på IKEA City Stockholm eller barnportioner. Sortiment och priser kan variera mellan varuhusen. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Till menyn
Bild på en lampa som lyser i ett fönster.

Hitta din energi med IKEA

Gör ett bra energival och sänk dina energikostnader. Tillsammans med Svea Solar och Polarpumpen erbjuder vi energilösningar som kan bidra till ett bättre liv hemma. 

Läs mer om våra energilösningar

IKEA informerar om falska kampanjer via SMS

Vi ser mycket allvarligt på att människor luras och vill bidra till att våra kunder enklare ska kunna identifiera bluffkampanjer.

Läs mer
Fazer återkallar \"Froosh Strawberry, Banana &amp; Guava\" smoothie</a> – på grund av för höga halter av patulin.</li>\n<li><a href=https://www.ikea.com/"https://www.ikea.com/se/sv/customer-service/product-support/recalls/ikea-aterkallar-usb-laddaren-askstorm-40w-pa-grund-av-risk-foer-braennskador-och-elektriska-stoetar-puba9c62740/">ÅSKSTORM 40W USB-laddare</a> – på grund av risk för för ytliga brännskador och elektriska stötar.</li>\n</ul>","quote":"","cite":"","jobtitle":"","textAreaType":"text","textAreaLink":{"type":"page","url":""},"textAreaButtonLabel":"","textAreaButtonIsPrimary":true,"imagelink":{"type":"page","url":""},"backgroundColor":{"type":"manual-color","value":"#111111"},"layout":"text-landscape"},"settings":{"siteFolder":"se/sv","productFragmentsEsiUrl":"https://www.ikea.com/se/sv","siteBaseUrl":"https://www.ikea.com","locale":"sv-SE","textDirection":"ltr"},"translations":{"ariaLabelOpenNew":"Öppnas i en ny flik eller ett nytt fönster","quotationMarksOpen":"\"","quotationMarksClose":"\""}}">

Produktåterkallelser

Välkommen till IKEA! I mer än 80 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning – allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste nyheter och kollektioner.