Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

Hej! Welkom bij IKEA

Nu bij IKEA

Belangrijke informatie 

IKEA roept ÅSKSTORM 40W USB-oplader terug wegens gevaar voor thermische brandwonden en elektrische schokken.

IKEA dringt er bij alle klanten die een ÅSKSTORM 40W USB-lader in het donkergrijs met artikel nummer 50461193 in hun bezit hebben, op aan deze niet meer te gebruiken en contact op te nemen met IKEA voor een volledige terugbetaling. 

IKEA kondigt een uitbreiding van de terugroeping voor herstelling aan bepaalde LETTAN spiegels aan, wegens wandbevestigingen die stukgaan.

IKEA verzoekt met aandrang alle klanten die een LETTAN spiegel hebben die onder de terugroeping valt om die niet meer te gebruiken en gratis nieuwe wandbevestigingen te bestellen bij de klantendienst of via IKEA.be/reserveonderdelen.  

IKEA roept FICUS Microcarpa Ginseng terug wegens de aanwezigheid van een nematode (worm)

Product: Plant “FICUS Microcarpa Ginseng” – potmaat 14 cm en 22 cm

Probleemstelling: Aanwezigheid van de nematode (worm) Meloidogyne enterolobii, dit is ongevaarlijk voor mensen maar schadelijk voor planten  

Welkom bij IKEA. Wij proberen het dagelijkse leven voor zo veel mogelijk mensen te verbeteren. Onze betaalbare meubelen en woonaccessoires hebben een uniek design, zijn functioneel en duurzaam geproduceerd. Bij IKEA vind je inspiratie om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken. Bekijk onze zetels, droom alvast van een nieuwe keuken, probeer onze matrassen en boxspringbedden, of ontwerp je eigen kleerkast. Voor sfeervolle meubelen voor buiten neem je een kijkje bij onze tuinmeubelen.

Koop je meubels & woondecoratie voor een lage prijs online of in je IKEA winkel. Thuislevering vanaf €2,99 voor België en Luxemburg. We bieden ook een verscheidenheid aan services om tijd te besparen.